Portfolio Particulier

Wauw, je bent in verwachting van een kindje. Deze bijzondere levensgebeurtenis mag niet onopgemerkt voorbij gaan, je wilt iedereen laten weten dat je zwanger bent of een kindje hebt gekregen.

 

Misschien weet je al of het een jongen of een meisje wordt, maar ook wanneer jij je laat verrassen kunnen we alvast aan de slag met jullie perfecte, gepersonaliseerde geboortekaartje. Zelfs als je het geslacht van de baby nog niet weet, ga ik alvast in gesprek over jullie wensen.

Ben je op zoek naar een superschattig geboortekaartje of wil je juist een stoere kaart? Kies je voor mat papier, parelmoer papier met glinstering of hou je van goudfolie kaarten? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Ik ontwerp graag een unieke, gepersonaliseerde geboortekaart voor jullie wondertje op komst. Zo kunnen je het goede nieuws straks gemakkelijk en snel delen met alle dierbaren om je heen.

Hoera, je gaat trouwen met de liefde van je leven! Dat wil je natuurlijk vieren samen met iedereen die je dierbaar is. Een bruiloft is een bijzondere, gedenkwaardige gebeurtenis. Daar hoort een bijzondere, unieke uitnodiging bij.Ga je voor een klassieke, sprookjesachtige bruiloft, wil je een festivalbruiloft of doe je alles helemaal anders, op jouw eigen manier? De trouwkaart licht alle genodigden alvast een tipje van de sluier op van hoe jullie prachtige dag eruit zal zien. Bij MERQ kun je de trouwkaart van jullie dromen laten maken. Ik verzorg met veel plezier het grafisch ontwerp, helemaal naar jullie wens. Zo heb jij straks een unieke trouwuitnodiging die niemand anders heeft!