Particulier

Als particulier kun je bij MERQ terecht voor ontzettend veel producten. Van geboortekaartjes tot verjaardagskalenders, van wenskaarten tot uitnodigingen, van gepersonaliseerde tassen tot cadeaubonnen en nog veel meer. 

 

Neus eens rond in mijn webshop voor wenskaarten, groeikaarten, goudfolie kaarten en tassen. Ben je op zoek naar iets anders en wil je een op maat gemaakt grafisch ontwerp? Ik ga graag met je in gesprek, denk met je mee over de mogelijkheden en ga dan met plezier aan de slag. Zo maak ik een uniek ontwerp voor jou, helemaal op maat.

Kaarten

Het leven bestaat uit vele gebeurtenissen, sommige vreugdevol, sommige verdrietig. Bij MERQ vind je wenskaarten en uitnodigingen voor allerlei hoogte- en dieptepunten die iedereen doormaakt. Van verjaardagskaarten tot beterschapskaarten, van trouwkaart tot gewoon zomaar, MERQ biedt kaarten aan voor iedere gelegenheid.

 

Wist je dat MERQ ook goudfolie kaarten maakt? Goudfolie wenskaarten hebben een luxe, sprankelende uitstraling. Bekijk het assortiment in de webshop, of laat je eigen goudfolie kaart ontwerpen. 

Een unieke trouwkaart ontwerpen

Hoera, je gaat trouwen met de liefde van je leven! Dat wil je natuurlijk vieren samen met iedereen die je dierbaar is. Een bruiloft is een bijzondere, gedenkwaardige gebeurtenis. Daar hoort een bijzondere, unieke uitnodiging bij. Ga je voor een klassieke, sprookjesachtige bruiloft, wil je een festivalbruiloft of doe je alles helemaal anders, op jouw eigen manier? De trouwkaart licht alle genodigden alvast een tipje van de sluier op van hoe jullie prachtige dag eruit zal zien.  Bij MERQ kun je de trouwkaart van jullie dromen laten maken. Ik verzorg met veel plezier het grafisch ontwerp, helemaal naar jullie wens. Zo heb jij straks een unieke trouwuitnodiging die niemand anders heeft!

Een persoonlijke geboortekaart ontwerpen​

Wauw, je bent in verwachting van een kindje. Deze bijzondere levensgebeurtenis mag niet onopgemerkt voorbij gaan, je wilt iedereen laten weten dat je zwanger bent of een kindje hebt gekregen.   Misschien weet je al of het een jongen of een meisje wordt, maar ook wanneer jij je laat verrassen kunnen we alvast aan de slag met jullie perfecte, gepersonaliseerde geboortekaartje. Zelfs als je het geslacht van de baby nog niet weet, ga ik alvast in gesprek over jullie wensen.  Ben je op zoek naar een superschattig geboortekaartje of wil je juist een stoere kaart? Kies je voor mat papier, parelmoer papier met glinstering of hou je van goudfolie kaarten? De mogelijkheden zijn eindeloos.    Ik ontwerp graag een unieke, gepersonaliseerde geboortekaart voor jullie wondertje op komst. Zo kunnen je het goede nieuws straks gemakkelijk en snel delen met alle dierbaren om je heen.

Opmerqkaartenset

Het is altijd belangrijk om momenten én mensen om je heen op te merqen, zeker in tijden van onzekerheid, verdriet, maar ook van vreugde en liefde. In de unieke Opmerqkaartenset van MERQ vind je 11 verschillende kaarten met diverse boodschappen. 

 

Om iemand een hart onder de riem te steken, te laten weten dat je aan iemand denkt of te bedanken. Om iemand te feliciteren, beterschap te wensen of zomaar even aandacht te geven. Laat weten dat je aan iemand denkt, MERQ het op. Een kleine moeite, een groot gebaar.

Originele, gepersonaliseerde cadeautjes

Ben je op zoek naar een origineel, persoonlijk cadeau? Ongeacht wat de gelegenheid is, een verjaardag, afscheid, pensioen, bruiloft of andere gebeurtenis, MERQ ontwerpt graag een origineel cadeau. 

 

Denk bijvoorbeeld eens aan een uniek bedrukte tas, een gepersonaliseerde verjaardagskalender of een bijzondere poster. Samen zorgen we voor een uniek cadeau dat de ontvanger niet snel zal vergeten!

Voor welke gelegenheid heb jij iets nodig?