Zakelijk

MERQ is er ook voor iedere zakelijke klant. Of je nu net bent begonnen als zelfstandige ondernemer, al jarenlang werkt voor een groot bedrijf, voor iedere organisatie is een eigen huisstijl belangrijk. Je eigen logo, lettertype en kleurgebruik zorgen immers voor herkenning van jouw eigen MERQ naar je klanten toe? 

Wie denkt er niet aan Ikea als je de typische gele en blauwe kleuren ziet, of wie associeert het kenmerkende geel met zwarte letters niet met Jumbo? Bij zakelijk gebruik van briefpapier, enveloppen, flyers, folders, posters of visitekaartjes mag een herkenbare huisstijl niet ontbreken. 

Van een logo voor een nieuwe onderneming tot een complete make-over van een bestaande huisstijl, MERQ realiseert ieder zakelijk ontwerp. MERQ zelf het verschil!

Huisstijl ontwerp

Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, gefeliciteerd! De volgende stap in het promoten van je eigen bedrijf is het ontwerpen van een herkenbare huisstijl. Ik ga graag met in gesprek om alle wensen in kaart te brengen.  Een nieuwe huisstijl kun je zo uitgebreid maken als je wilt. Misschien start je eerst alleen met een logo, of wil je er ook direct briefpapier, enveloppen, flyers en posters bij? De mogelijkheden zijn eindeloos.  Natuurlijk kun je ook als bestaande onderneming op zoek zijn naar een nieuwe huisstijl. Is het tijd voor een frisse make-over? Ook dan staat MERQ klaar. Ik zet een aantal mogelijkheden voor je op een rij.  Heb je nog een andere wens voor een zakelijk ontwerp? Neem contact op, dan gaan we in gesprek om te kijken of MERQ je verder kan helpen. 

Logo

Allereerst is een logo ontzettend belangrijk voor je bedrijf. Waarschijnlijk heb je zelf al een pakkende bedrijfsnaam bedacht, maar misschien weet je niet goed wat voor logo daarbij past. Of wellicht is het tijd voor een nieuwe look en wil je een bestaand logo opfrissen. MERQ staat klaar om daarmee te helpen! Wil je een strak, niet al te ingewikkeld logo of mag het juist wel eens helemaal anders dan anders? Wil je een bepaalde kleur gebruiken of juist niet?  We gaan samen in gesprek, zodat ik erachter kom wat je wilt uitstralen en wat goed bij je past. Op basis van dat gesprek lever ik drie ruwe schetsen op, vanuit waar we verder werken. We gaan net zo lang door totdat we het logo vinden dat helemaal bij je bedrijf past. Lo...GO!

Briefpapier en envelop

Verstuur je veel brieven namens je organisatie? Dan zorgt briefpapier met bijbehorende enveloppen in de huisstijl van het bedrijf meteen voor herkenning en merkbekendheid. Zo valt je bedrijf rechtstreeks bij mensen op de mat!

Visitekaartje

Ben je veel op pad voor je bedrijf en ontmoet je veel mensen? Of ben je ergens waar je MERQ ter sprake komt? Dan is het fijn om visitekaartjes op zak te hebben. Zo kun je altijd contactgegevens achterlaten. MERQ ontwerpt zakelijke visitekaartjes, helemaal naar wens.

Poster

Met een poster wil je de aandacht van potentiële klanten trekken. Wil je een bepaald evenement of product promoten? Of wil je ervoor zorgen dat mensen even binnenwandelen in je winkel of zaak? Een poster moet altijd pakkend zijn en de aandacht trekken, dus daar ga ik voor!

Flyer en folder

Een zakelijke flyer of folder heeft meestal één belangrijk doel: zorgen dat jouw boodschap opvalt en overkomt bij mensen. Of je nu een bepaald product, evenement of feest promoot, je wilt de aandacht van je klanten trekken.  Een herkenbare, aantrekkelijke flyer of folder is daarom belangrijk. MERQ ontwerpt flyers en folders vanuit je huisstijl, zodat klanten straks niet om je bedrijf heen kunnen. Met als gewenst gevolg dat klanten een aankoop doen of een bepaalde actie ondernemen.

Kaart

Wil je namens het bedrijf een kaart versturen naar zakelijke relaties, klanten of medewerkers? MERQ ontwerpt met plezier een passende kaart of uitnodiging, wat de gelegenheid ook is. En bij een gepersonaliseerde kaart hoort natuurlijk ook een gepersonaliseerde envelop. 

CV opmaken

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteren is een spannend proces. Wanneer je een aantal afwijzingen ontvangt, is het soms moeilijk om gemotiveerd te blijven. Hoe zorg je nu dat jij uit die stapel brieven en e-mails springt?  MERQ helpt om jouw brief en CV te laten opvallen, zodat je potentiële werkgever niet meer om je heen kan. We maken je brief en CV graag netjes en verzorgd op, zodat je daarmee een onuitwisbare indruk maakt.  Vertel op wat voor functie je wilt solliciteren en in welke branche je werkzaam bent. We stemmen samen af welke uitstraling het beste bij jou en je droombedrijf past, zodat ik op basis daarvan een ontwerp kan realiseren. MERQ het verschil!

Je bedrijf/merk op de kaart zetten?