ZAKELIJKE PORTFOLIO

Visitekaartjes zijn altijd goed en handig om bij de hand te hebben. Zo heb je altijd je gegevens bij de hand om te geven aan (potentiële) klanten en/of (samenwerkings)partners. Voor MERQ, dus voor mezelf, heb ik visitekaartjes ontworpen met goudfolie. Goudfolie geeft een extra luxe uitstraling. 

Voor Taska Lederwaren heb ik een feestelijke openingsflyer mogen ontwerpen met het nieuwe logo van hen erop en de cadeaubonnen die zij verkopen in de winkel. De kaarten zijn beide geprint op parelmoer papier met een glinsteringetje voor een extra feestelijk effect. 

Voor Zwanger & Gezin heb ik zowel het logo als hun openingsflyer mogen ontwerpen. Zwanger & Gezin is gevestigd in Hoogeveen en heeft meerdere bedrijven die met de zwangerschap en het gezin te maken hebben in hun pand gevestigd. 

Visitekaartjes zijn altijd goed en handig om bij de hand te hebben. Zo heb je altijd je gegevens bij de hand om te geven aan (potentiële) klanten en/of (samenwerkings)partners. Voor Tuinier heb ik kaartjes mogen ontwerpen op professioneel glad papier voor Hans Bauke Tuinier en Sander Appelman.

Kerstkaarten zijn én leuk om te versturen en te ontvangen én het zet je onderneming nog even extra in een positief daglicht. Laat je eigen kerstkaarten ontwerpen en spring eruit. Deze kaart op ansichtkaartformaat is geprint op een mooie glinsterende parelmoer papier met goudfolie en een extra kerstbel voor een extra leuk effect.

Deze kaart op parelmoer papier met ronde hoeken mocht ik ontwerpen voor ByCarly. Als je een etherische olie bij haar wil bestellen, heeft zij ook bepaalde samples die je uit kunt proberen voordat je ze aanschaft. Ideaal en een fijn bedrijf. 

Visitekaartjes zijn altijd goed en handig om bij de hand te hebben. Zo heb je altijd je gegevens bij de hand om te geven aan (potentiële) klanten en/of (samenwerkings)partners. Voor MEGRO heb ik visitekaartjes ontworpen op parelmoer papier. Op de achterkant zie je meteen op welke dagen Maureen waar haar kruiden, theeën en specerijen verkoopt.  

Voor vishandel ‘Peter van Jaan’ uit Hoogeveen heb ik verschillende producten mogen ontwerpen, zoals een cadeaubon, een tasje waar de vis in meegegeven wordt en een prijslijst. Meerdere uitingen in 1 en dezelfde stijl. 

Kerstkaarten zijn én leuk om te versturen en te ontvangen én het zet je onderneming nog even extra in een positief daglicht. Laat je eigen kerstkaarten ontwerpen en spring eruit. Deze kaart op ansichtkaartformaat is geprint op een mooie glinsterende parelmoer papier.

Deze kortingsbon van Theater De Tamboer heb ik mogen ontwerpen voor Icare. Zo konden zij met korting een voorstelling bijwonen van Theater De Tamboer.