Over merq

Ben je op zoek naar een grafisch vormgever in Drenthe? Kijk dan niet verder, want bij MERQ ben je aan het juiste adres voor al je grafisch ontwerp. Van particulier tot zakelijk ontwerp, MERQ het verschil!

Grafisch ontwerp Drenthe

Je bent terecht gekomen op mijn website merqhetverschil.nl, merk je het verschil al? MERQ staat voor merk. Mijn bedrijf als merk, maar ook jouw bedrijf als merk. Als grafisch vormgever in Hoogeveen, Drenthe, ben ik er voor particulieren en zakelijke klanten die iets extra’s willen halen uit hun imago en uitstraling. 

Men zegt niet voor niets: ‘een beeld zegt meer dan duizend woorden’. Naamsbekendheid kun je vergroten door middel van passende beelden. Daarmee help ik je graag, zodat jij zelf het verschil MERQt!

Grafische vormgeving door MERQ

Je kunt als particulier of zakelijke klant bij MERQ terecht voor de meest uiteenlopende grafische vormgeving en DTP werkzaamheden. Ik bereid je ontwerp helemaal voor op publicatie, of dat nu online of offline is in de vorm van print media. 


Zo vind je bij MERQ wenskaarten voor de meest uiteenlopende gebeurtenissen in het leven. Van geboortekaart tot trouwkaart, van wenskaart tot uitnodiging, alles is mogelijk. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een leuke verjaardagskalender of een gepersonaliseerde tas. 


Maar ook als zakelijke klant of bedrijf heb je behoefte aan de meest uiteenlopende producten. Denk bijvoorbeeld aan een complete huisstijl met logo, briefpapier, flyers, posters en visitekaartjes. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe huisstijl of de bestaande huisstijl een opfrisbeurt wilt geven, MERQ staat voor je klaar. 


Bekijk mijn portfolio voor een indruk, maar onthoud dat grafisch ontwerp altijd maatwerk is! Daarom ga ik graag in gesprek om alle wensen in kaart te brengen, zodat we samen een perfect ontwerp op maat kunnen realiseren.

Wie is MERQ

Mijn naam is Linda Smand. In 2016 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht in Groningen, onder de naam LindaSmand design. Na twee jaar vond ik het tijd voor verandering. Ik wilde een korte, krachtige merknaam. Een naam die blijft hangen en gemakkelijk te onthouden is. Een pakkende naam voor een pakkend resultaat. Zo ontstond MERQ. Samen met jou maak ik graag het verschil voor jouw ontwerp, product of bedrijf. Merk je het verschil?

Neem contact op

Wil je van gedachten wisselen of meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact op via +31 6 1539 4239 of info@merqhetverschil.nl. Graag tot snel!