GEBOORTEKAARTEN

Geboortekaart ‘Marlyse’ is een geboortekaart geprint op parelmoer papier. De kaart heeft een mooie rustige en meisjesachtige uitstraling. Door het mooie glinsterende papier, geeft de kaart een extra feestelijk effect af. Het eindformaat van de kaart is 21 x 10 cm. 

Geboortekaart ‘Cato’ is een geboortekaart geprint op parelmoer papier. De mooie tekening heeft broer ‘Kasper’ helemaal zelf getekend, wat een prachtige manier om de geboorte van je dochter en zusje te laten zien toch?! De kaart heeft een eindformaat van 10,5 x 14,8 cm, het formaat van een ansichtkaart.

Geboortekaart ‘Milou’ is een geboortekaart geprint op parelmoer papier. De roze kleuren komen mooi en feestelijk uit op het glinsterende papier. Op de kaart staat grote broer ‘Milan’ samen met Milou hand in hand en de vlinder staat voor hun helaas overleden zusje ‘Zoey’. Een prachtige manier om het hele gezin weer te geven op de geboortekaart. Het formaat van de kaart is 13,5 x 13,5 cm met 2 vouwlijnen voor een speels effect en heeft hetzelfde formaat als broer Milan. 

Geboortekaart ‘Norèn’ is een geboortekaart geprint op een structuur papier. De kaart is 12,5 x 12,5 cm en iets kleiner dan de veelvoorkomende maat (13,5 x 13,5 cm). De kaart heeft een mooie meisjesachtige en rustige uitstraling. De kleur roze heet ‘rabarber’ en heeft dezelfde kleur als Norèn’s babykamer. 

Geboortekaart ‘Nigel’ is een geboortekaart geprint op parelmoer papier met een goudfolie afwerking. De goudfolie zorgt voor een extra chique uitstraling. In combinatie met het papier en het kleurgebruik is het zowel een stoere, als elegante en chique kaart. Het formaat van de kaart is 13,5 x 13,5 cm. 

Geboortekaart ‘Bram’ is een geboortekaart geprint op structuur papier. Deze mooie kaart in jungle thema heeft een fijne, stoere en mooie uitstraling. De proefdrukken zijn gedrukt op glad, parelmoer en structuur papier en de ouders van Bram kozen voor de structuur papier. De kaart heeft een eindformaat van 135 x 135 mm.

Geboortekaart ‘Bram’ is een geboortekaart geprint op glad papier. Deze mooie kaart in jungle thema heeft een fijne, stoere en mooie uitstraling. De proefdrukken zijn gedrukt op glad, parelmoer en structuur papier en de ouders van Bram kozen voor de structuur papier. De kaart heeft een eindformaat van 135 x 135 mm. 

Geboortekaart ‘Bram’ is een geboortekaart geprint op parelmoer papier. Deze mooie kaart in jungle thema heeft een fijne, stoere en mooie uitstraling. De proefdrukken zijn gedrukt op glad, parelmoer en structuur papier en de ouders van Bram kozen voor de structuur papier. De kaart heeft een eindformaat van 135 x 135 mm. 

Geboortekaart ‘Norah’ is een geboortekaart geprint op een structuur papier met goudfolie. Hierdoor komt de goudfolie heel mooi uit. De ouders van ‘Norah’ gaan graag op reis en lieten daarom de olifantjes terugkomen in de kaart in combinatie met de prachtige ‘ondergaande zon-kleuren’. Het eindformaat van de kaart is 21 x 10 cm. 

Geboortekaart ‘Marliz en Rozanne’ is een geboortekaart geprint op parelmoer papier. Deze kaart is gemaakt voor de tweeling Marliz en Rozanne. Zo heeft ieder een eigen kant, maar staan ze toch samen op de kaart. Precies zoals ze ook op de wereld zijn gezet, apart van elkaar, maar toch samen. De kaart heeft een eindformaat van 15 x 15 cm.

Geboortekaart ‘Finn’ is een geboortekaart geprint op een structuur papier. De kaart is 12,5 x 12,5 cm en iets kleiner dan de veelvoorkomende maat (13,5 x 13,5 cm). De kaart is een mooie combinatie van de wensen van beide ouders, namelijk met een diertje erop en toch ook rustig en abstract. 

Geboortekaart ‘Lysandro’ is een geboortekaart geprint op structuur papier. De ouders van Lysandro hebben beide dezelfde afbeelding op hun eigen geboortekaartje, waardoor hun kaart voor Lysandro in een ‘nieuw jasje’ is gestoken. Het eindformaat van de kaart is 13,5 x 13,5 cm. 

Geboortekaart ‘Bram’ is een geboortekaart geprint op parelmoer papier. De ouders van Bram wisten nog niet wat het geslacht zou worden van hun baby. Van ditzelfde kaartje hebben we daarom ook een roze versie gemaakt. Het eindformaat van de kaart is 13,5 x 13,5 cm. 

Geboortekaart ‘Matthias’ is een geboortekaart geprint op glad papier. De vader van Matthias is boer en vond het leuk om hier elementen van terug te zien mocht het een jongen worden. De ouders van Matthias wisten van te voren niet of het een jongen of meisje zou worden. Uiteindelijk heeft het stel gekozen voor dit gladde papiersoort na het zien van de proefdruk van het verschil tussen de parelmoer en gladde papiersoort. 

Geboortekaart ‘Matthias’ is een geboortekaart geprint op parelmoer papier. De vader van Matthias is boer en vond het leuk om hier elementen van terug te zien mocht het een jongen worden. De ouders van Matthias wisten van te voren niet of het een jongen of meisje zou worden. Uiteindelijk heeft het stel gekozen voor een gladde papiersoort na het zien van de proefdruk van het verschil tussen de parelmoer en gladde papiersoort. 

Geboortekaart ‘Mats’ is een geboortekaart geprint op parelmoer papier. De ouders van Mats wilden een ‘simpel’ en rustig kaartje, maar toch stoer. Dat is zeker gelukt toch?! De kaart heeft een ansichtkaartformaat. 

Geboortekaart ‘Milan’ is een geboortekaart geprint op glad papier. De blauwe kleuren komen mooi en rustig uit op het gladde papier. De vlinder staat voor Milan’s helaas overleden zusje ‘Zoey’. Een prachtige manier om het hele gezin weer te geven op de geboortekaart. Het formaat van de kaart is 13,5 x 13,5 cm met 2 vouwlijnen voor een speels effect.

Geboortekaart ‘Malia’ is een geboortekaart geprint op een structuur papier. De ouders van Malia hebben gekozen om een foto van hun dochter Marenthe op de kaart te willen zetten, deze heeft MERQ omgezet in een getekende versie welke kijkt naar haar nieuwgeboren zusje Malia. De regenboog staat voor de helaas overleden Daniël. Zo komen alle kinderen op een prachtige manier samen op 1 kaart.