#003 | Goudfolie 

Goudfolie. Een trend welke je veel voorbij ziet komen en waar MERQ ook graag in meegaat. ‘Ga altijd voor goud’. Goudfolie is een techniek welke wordt toegevoegd na het printen van het product, in MERQ’s geval zijn dat kaarten. Goudfolie geeft een extra, luxe en mooie toevoeging aan een kaart. Ik zelf vind het altijd iets extra’s toevoegen.

Folie toevoegen aan een kaart kan kostbaar zijn en het is het ook zeker waard. Bij geboortekaartjes, trouwkaarten en wenskaarten is het mooi om bepaalde iconen of aspecten van de kaart te laten bedrukken met het folie, denk hierbij bij de geboortekaartjes aan de icoontjes voor de datum, de tijd, het gewicht en de centimeters. Bij de trouwkaarten de tijd wanneer het feest begint, de ceremonie, het fotomoment, het taartmoment en het proostmoment. Bij wenskaarten kunnen dit ook allerlei aspecten zijn, van afbeeldingen tot teksten.

De folie kun je ook in andere kleuren laten bedrukken. Denk hierbij aan de kalender, klok, centimeter, weegschaal, tekst en confetti. De folies welke mogelijk zijn goud, zilverfolie, roségoudfolie, rood, groene folie.

In het assortiment en portfolio van MERQ zitten al veel goudfolie producten. De gouden elementen op de kaarten geven een mooie luxe uitstraling. Neem bijvoorbeeld een mooie wenskaart welke je wilt versturen naar iemand als iemand een bijzondere leeftijd van 50 heeft gehaald. Dan heb ik een hele mooie kaart in mijn assortiment voor een Abraham of een Sarah.

Ook voor geboortekaarten en trouwkaarten komt de goudfolie trend steeds vaker naar voren. Waarom? Omdat het vaak nét dat stukje extra geeft aan het ontwerp welke ik voor jou op maat heb gemaakt. Dan heb je én een eigen en uniek ontwerp én een stukje extra luxe door het folie.

Heb je bijvoorbeeld zelf een oneline tekening gemaakt voor jouw kaart? Dan kan ik deze voor jou omzetten naar een folie. Dan komt jouw ontwerp helemaal tot leven met door middel van het mooie folie.

Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw ontwerp op maat met goudfolie, zilverfolie, roségoudfolie, rode of groene folie?

Shine dan samen met MERQ en laat het ontwerp ontwerpen van jouw of jullie dromen!

We kijken altijd samen naar de mogelijkheden, zodat er altijd een passend ontwerp voor jou uitkomt. Waar MERQ ook altijd duidelijk en uniek in is, is dat we van te voren een prijs afspreken en daarbij horen alle aanpassingen welke je wilt maken. Zijn we in één keer klaar? Dan is dat fijn en mooi. Zijn we in 10 keer klaar? Dan is dat ook fijn en mooi!