#002 | Ontwerp op maat

Bij MERQ merq je het verschil. Er zijn verschillende soorten ontwerpen te bedenken. Denk aan de particuliere ontwerpen, zoals geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen voor feestjes, gepersonaliseerde wenskaarten, verjaardagskalender, tassen en noem maar op! Eigenlijk is vrijwel alles wat te ontwerpen is, mogelijk bij MERQ.

Ook op zakelijk gebied ben je bij MERQ aan het goede adres. Denk hierbij aan het maken voor een nieuw logo voor jouw bedrijf, visitekaartjes, kerstkaarten, folders, flyers, brochures of een gehele huisstijl op maat. Ook bij het zakelijk vlak is er veel mogelijk. 

Hoe ga ik te werk? Voordat ik start met ontwerpen plannen we een kennismakings/intake gesprek in. Hierin ben ik soepel. In en rondom Hoogeveen is het gemakkelijk dat ik bij jou langskom, zodat ik meteen kan zien hoe je woont/wat de stijl is waarin je leeft en wat je mooi vindt. Ook is het uiteraard mogelijk om een afspraak in te plannen op een andere locatie. Woon je wat verder weg of vind je het prettiger om online of telefonisch een kennismakingsgesprek in te plannen, is dit ook helemaal goed. Het gaat erom wat jij het prettigst vindt.

Het eerste wat belangrijk is, is wat is jouw stijl en wat totaal niet? Het is goed om te weten wat jouw stijl is of wat jij mooi vindt of wat past binnen het thema waarin jullie gaan trouwen, een kindje mogen krijgen of een bedrijfslogo gaan ontwerpen. Daarin is het ook belangrijk om te kijken wat jij totaal niet mooi vindt, omdat dat soms nog makkelijker te benoemen is dan wat je nou echt precies wilt. Vanuit daar stel ik een aantal vragen en zal ik soms wat doorvragen om tot een plaatje in mijn hoofd te komen, welke ik vervolgens als ontwerp zal uitwerken.

Wat ik het allerbelangrijkst vindt, is dat jij blij bent met het eindresultaat. Voor de meeste gevallen uit mijn producten assortiment geldt dat ik één tarief reken voor de ontwerpen die ik lever. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent qua kosten en werken we altijd door totdat jij helemaal tevreden bent over het eindproduct.

Bij de meeste producten geldt ook dat er een gratis proefdruk bij het ontwerp zit inbegrepen. Als je een trouw- of geboortekaart laat ontwerpen, is het vaak mooi en toch weer iets anders om het product in het echt te zien. Goudfolie kaarten zie je pas goed in het echt hoe mooi dit glanst en met een parelmoer papier zie je de mooie sprankelende gloed van het papier pas echt goed in het echt. Ook een papier met wat structuur geeft iets extra’s aan het ontwerp en zie je in het echt het best.

Ik kom heel graag met jou in contact voor jouw ontwerp. Ook als je een vrijblijvende vraag hebt, kun je altijd even contact met mij opnemen.

Enthousiaste groet,
Linda Smand
MERQ