Lieve lezers en kijkers,

 

Allereerst vind ik het super leuk dat je, op welke manier dan ook, op mijn website van MERQ terecht gekomen bent. Mijn naam is Linda Smand en ik heb me in juni 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam LindaSmand design. Ondertussen studeerde ik nog, liep ik stage en daarna ben ik fulltime gaan werken in loondienst. 2 weken geleden heb ik besloten alles om te gooien. Ik ben parttime gaan werken in loondienst, zodat ik meer tijd heb voor mijn (nieuwe) bedrijf. Ik heb een naamsverandering doorgevoerd en heet nu MERQ. Ik wilde iets korts en iets krachtigs. MERQ staat voor mijn bedrijf als merk en jouw bedrijf als merk. Het staat voor de bedrijven en de particulieren die door middel van grafisch ontwerp iets moois neer willen zetten. Mijn website heet MERQ het verschil, omdat een mooie lay-out, een mooie poster, flyer, kaart en noem maar op zoveel pakkender is dan dat je iets bij wijze van in word opmaakt. Ik wil samen met jou het verschil maken voor jouw bedrijf en/of jouw product.

 

Ontwerpen is mijn passie en ik ben helemaal in mijn element wanneer ik aan het ontwerpen ben. Jij roept en ik geef. In MERQ streef ik voor 100% tevredenheidsgarantie. Ik werk met vaste tarieven, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Ben je nog niet helemaal tevreden? Geen probleem, ik pas het voor je aan en we gaan samen kijken hoe we tot het beste resultaat gaan komen. Ik onderscheid me van andere ontwerpers, omdat ik een achtergrond heb in HBO Communicatie. Ik kan goed meedenken en als er een spel’foudje’ in jouw ontwerp zit, pik ik hem er zo uit.

 

Ik kan niet wachten om voor jullie aan de slag te gaan. Op mijn pagina staan een aantal producten die ik aanbied. Schroom alsjeblieft niet om me te contacten als je een vraag hebt of als je een ander product in gedachte hebt, dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

   

Liefs, Linda